Під час сесійного засідання прийняли зміни до бюджету

16 червня відбулося пленарне засідання тринадцятої сесії Білоцерківської районної ради VII скликання. Із 36 районних обранців прибули та зареєструвалися 30. Участь у засіданні взяли голови місцевих рад, начальники відділів, управлінь, структурних підрозділів райдержадміністрації. Районна рада оперативно розглянула питання порядку денного. Зокрема, внесено зміни до районного бюджету,затверджено план модернізації мережі освітніх закладів району на 2017-2018 рр., внесено доповнення до Програми розвитку системи охорони здоров я. Також було визначено представників від Білоцерківського району до госпітальної ради. Зокрема, депутати одноголосно погодили запропоновані кандидатури голови районної ради Віталія Гринчука та головного лікаря району Олександра Лопота.

 

Крім цього, заслухано інформацію про хід виконання Програми підтримки розвитку регіональних ЗМІ на 2016-2020 роки, а також звіт головного лікаря Узинської районної лікарні про здійснення діяльності. Наостанок народні обранці погодили направлення депутатського запиту депутата Білоцерківської районної ради Тарасова О.В. щодо екологічної та санітарно-епідеміологічної безпеки населення міста Узин.

Додамо, що в період підготовки до пленарного засідання ради, 13 та 14 червня відбулися засідання постійних комісій, під час яких доконально опрацьовані всі питання порядку денного. Злагоджена робота депутатського корпусу району свідчить про те, що районна рада не займається політиканством, а спільно з районною державною адміністрацією працює задля соціально-економічного розвитку Білоцерківщини.


 

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер