На Білоцерківщині урочисто підняли прапор ЄС

та Державний Прапор України

Сьогодні, 11 травня, біля адмінбудівлі Білоцерківської районної державної адміністрації відбулася урочиста церемонія підняття Прапора ЄС та Державного Прапора України, приурочена до прийняття Європейським парламентом безвізового режиму для України та з нагоди Дня Європи. Серед учасників заходу - представники депутатського корпусу району, шкільної та студентської молоді, громадських активістів, члени молодіжної та громадської рад при райдержадміністрації, державні службовці.

З привітальним словом до громади звернулися голова Білоцерківської районної державної адміністрації Геннадій Джегур та голова районної ради Віталій Гринчук. Очільники Білоцерківського району відмітили, що саме українці боронять сьогодні Європу від тероризму, тиранії та агресії. «Чому саме такий вектор обрала Україна? Це дуже просто – сила Європи в цінностях, завдяки яким вона була і залишається найвпливовішим центром. А єдність цих цінностей – фундамент, на якому власне й побудовано Європейський Союз. Європейські ідеали є переважно загальнолюдськими, а їхня «європейськість» часто полягає лише в тому, наскільки їх готові втілювати і відстоювати самі ж люди», - відзначив Геннадій Васильович.

Право підняття прапорів України, Європейського Союзу було надано голові Білоцерківської районної державної адміністрації Геннадію Джегуру, голові районної ради Віталію Гринчуку, члену молодіжної громадської ради при Білоцерківській районній державній адміністрації, учаснику антитерористичної операції на Сході України Дмитру Трібою, начальнику відділу освіти Білоцерківської районної державної адміністрації Оксані Кравченко , члену молодіжної громадської ради при Білоцерківській районній державній адміністрації, секретарю виконавчого комітету Київського обласного відділення Національного Олімпійського комітету, студенту Національного університету фізичної культури та спорту, кандидату в майстри спорту з веслування на байдарках Миколі Демківському, учениці 10-го класу Шкарівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, відмінниці навчання, переможеці районного та обласних етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад із зарубіжної літератури, образотворчого мистецтва, трудового навчання та мовно-літературних конкурсів Євгенії Хамазі.

Державний Гімн України та Європейського Союзу лунав у виконанні концертно-духового оркестру. Пісні національно-патріотичного характеру прозвучали у виконанні солістів районного будинку культури Оксани Кирути та Станіслава Бичека.

 

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер