Збірна команда району готується до змагань

З метою залучення сільського населення до регулярних занять фізичної культури та спорту, пропаганди здорового способу життя на селі Київською обласною організацією ВФСТ “Колос”, обласним центром фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх”, відповідними структурними підрозділами райдержадміністрації проводиться Спартакіада Київської області на “Кращу організацію фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи в районі у 2016 році”. Команди за територіальним принципом розділені на шість зон та змагаються у дев'яти видах спорту. 1 жовтня учасники прямого фіналу з гирьового спорту та перетягування линви боротимуться за перемогу у м.Васильків.

 

28 вересня н начальник відділу молоді та спорту райдержадміністрації Н.Крилевець відвідала тренування збірної команди Білоцерківського району, основу якої складають представники Шкарівської сільської ради. Слід зазначити, що це призери та переможці VIII відкритих сільських ігор Білоцерківщини: М.Гальченко, Д.Балас, О.Ковтуненко, Ю.Проценко та чемпіон світу з пауерліфтингу В.Стефанов. Керівник команди С.Ковальчук розповів, що під час тренувань силачі особливу увагу звертають на змагальні вправи гирьового спорту: поштовх, ривок та поштовх довгим циклом, на особливості виконання вправ та їх технічні елементи, а також переконаний, що всупереч всьому збірна гідно виступить на змаганнях.

Також цього дня відбувся внутрішньогруповий дитячий турнір з футболу, в якому взяли участь 4 футбольні команди дітей, які не займаються професійно футболом та не є членами футбольних клубів. Н.Крилевець подякувала організаторам даного турніру та висловила своє щире захоплення грою юних гравців.

 

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер