У театрі Франка відбулося обласне свято з нагоди Дня працівника освіти

З професійним святом освітян області у приміщенні Національного академічного драматичного театру ім. Івана Франка привітали виконуючий обов’язки голови Київської обласної державної адміністрації Лев Парцхаладзе, голова Київської обласної ради Ганна Старикова, ректор Білоцерківського національного аграрного університету Анатолій Даниленко, голова Київської обласної організації Профспілки працівників освіти та науки України Анатолій Цикалюк та директор департаменту освіти і науки КОДА Віра Рогова.

«Наші учителі – унікальні люди! Їх щоденна праця пов’язана з великою відповідальністю – майбутнім наших дітей. Це заслуговує найбільшої поваги! Професія вчителя повинна гідно оцінюватися в нашій державі. У бюджеті на 2017 рік урядом Володимира Гройсмана закладено поетапне підвищення зарплат для вчителів до 33%. Підтримка і розвиток освіти – один із пріоритетів країни і нашого регіону зокрема. Освітній сфері потрібен новий імпульс і нові інноваційні підходи до навчання дітей», – зазначив у своєму виступі Лев Парцхаладзе, після чого нагородив кращих працівників галузі в області.

Зокрема, державну нагороду – звання Заслуженого працівника культури та спорту заслужено отримав Володимир Сергійович Тарасов, директор дитячо-юнацької спортивної школи в м. Ірпінь, вихованці якої постійно завойовують престижні нагороди в Україні та Європі.

Подяками  Київської ОДА відзначено низку педагогів Київщини – не тільки вчителів та працівників освіти, але й цілі сімейні династії, які з покоління у покоління віддають улюбленій справі всі свої сили та старання. «Дякую вам за все, що ви робите для освіти наших дітей!», – підкреслив Лев Парцхаладзе.

Також він зазначив, що реалізована областю Нова Освітня Платформа #НОП, яка 1 вересня стартувала у Путрівці Васильківського району, планується до впровадження у 50-ти школах регіону протягом найближчого року. «Сучасний учитель, креативний простір, новий актуальний контент і технології – це необхідні засади для сучасної освіти. І вони обов’язково у нас будуть!», підсумував Лев Парцхаладзе.

 

 

 

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер