Відбулися обласні урочистості з нагоди 

Всеукраїнського дня бібліотек

Традиційно 30 вересня, в день християнського свята Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії, відзначають свято храму книг - Всеукраїнський день бібліотек. Хтось із мудрих сказав: «Бібліотекар – це не професія, а стан душі». Для кожної освіченої людини, бібліотекар – це насамперед творча особистість, яка безкорисливо, щедро з повною віддачею служить суспільству, читачеві. Попри зміну укладу нашого життя, бібліотека була і залишається центром інтелектуального спілкування і дозвілля населення. За своїм соціально-культурним призначенням вони є потужним знаряддям гармонізації суспільних відносин, важливим чинником інтелектуального, духовного та естетичного збагачення кожної людини, вихователем патріотичної свідомості населення. 

Напередодні професійного свята бібліотекарів, в Київському обласному академічному музично-драматичному театрі ім..П.К. Саксаганського відбулися обласні урочистості з цієї нагоди Працівників бібліотечних установ з усіх куточків Київщини з професійним святом привітали народний депутат України Хвича Мепарішвілі, в.о.голови Білоцерківської райдержадміністрації Юрій Савчук, начальник управління культури, релігії та національностей Київської облдержадміністрації Ігор Подолянець.

Вони подякували бібліотекарям за творчі підходи до своєї роботи, за те, за посередництвом книги формують свідомість читачів, виховують у них патріотичні почуття. Зокрема, Юрій Савчук акцентував увагу, що бібліотекарі як району, так і області є гордістю краю, адже вони - справжні професіонали та патріоти своєї справи.

Кращих працівників сфери за сумлінну працю та високий професіоналізм відзначено почесними грамотами Міністерства культури України, Київської обласної державної адміністрації та обласної ради, управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації. В числі нагороджених і бібліотекар с.Межове Білоцерківського району – Марія Строженко.

Хорошим подарунком до свята стала одна з кращих вистав у репертуарі саксаганців «Кайдашева сім'я».

Щиро вітаємо усіх працівників бібліотечних установ з професійним святом, бажаємо творчості і натхнення, щастя, добробуту та любові вам і вашим родинам. Віри Вам у власні сили, Надії на те, що наша праця буде достойно визнана, Любові наших користувачів і Мудрості у здійсненні великих планів.

 

 

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер