Моє село — частинка України” - під такою назвою пройшов

молодіжний квест у Фурсах

Складовою загального виховного процесу підростаючого покоління є національно-патріотичне виховання, яке формується на прикладах історії становлення української державності, любові до рідного краю, відновлення історичної та національної пам’яті, культурний, спортивний і фізичний розвиток та інтеграція молоді у молодіжне середовище. Саме таку мету поставили організатори заходу - відділ молоді та спорту райдержадміністрації, започаткувавши в населених пунктах району проведення молодіжних патріотичних квестів під назвою “Моє село - частинка України”. Тож після Шкарівки, такий захід 15 серпня був проведений у селі Фурси.

 

Після звичного жеребкування на місці створили дві команди “Патріоти” та “Закохані у волю”, яким необхідно було пройти певну дистанцію, виконати завдання й отримати за це частину мозаїки, щоб після закінчення гри скласти з неї державний прапор України. Координаторами заходу виступили начальник відділу молоді та спорту Білоцерківської райдержадміністрації Н.Крилевець та головний спеціаліст цього відділу С.Соколов. Упродовж визначеного маршруту, поетапно учасники квесту, учнівська молодь Фурсівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, виконувала різноманітні задачі спортивного, інтелектуального та командного характеру, шукала оптимальні рішення та підказки. Квестери розгадували кросворд “Як ти знаєш Фурси”, у конкурсі “Літературний базар” пригадали твори та головних героїв відомих авторів, поприбирали у парку Слави, свої знання показали з історії Великої Вітчизняної війни, відповіли на питання релігійної та природничої тематики, розгадували шифр, щоб потім знайти скриню з подарунками.

Пройшовши всі випробування, організатори оголосили переможців. Учасники квесту отримали призи та солодощі від партнера заходу - Фурсівської сільської ради. Посильну допомогу в організації свята надали директор місцевого будинку культури В.Трофименко та художній керівник цього закладу Н.Трофименко.

 

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер