Головне меню

Територіальний устрій

Територіальний устрійТериторіальний устрій

16 грудня відбулася зустріч голови адміністрації

Вадима Маршалка з жителями с. Мала Вільшанка

Громада мала змогу отримати більше інформації про об'єктивний стан розвитку району, які програми розвитку реалізовані та які потребують додаткового часу для вирішення окремих завдань. Очільник району окреслив чіткі плани розвитку громад та населених пунктів на наступний рік. Планується реалізація програми по відновленню, модернізації та розвитку мереж зовнішнього освітлення району, голова наголосив, що для розвитку мешканців сільської місцевості потрібно відродження соціальної інфраструктури села, сільськогосподарських об'єднань, які б давали змогу працювати людям на землі, утримувати велику рогату худобу. Всі ці фактори дали б можливість для достойного життя як людей старшого покоління так і молоді, яка б залишалася в селі.

Обговорювалося питання можливості отримання земельних паїв у власність, адже пропрацювавши все життя в сільському господарстві, на відміну від інших сіл, мешканці Малої Вільшанки не отримали земельних наділів. І вирішення даного питання можливе тільки на рівні Верховної Ради України.

 

В зв'язку з цим, Вадим Маршалок направив запит до народного депутата України Віталія Гудзенка, який дане питання порушить на одному із засідань Верховної ради.

По кожному питанню, що турбували людей, надавали відповіді перший заступник голови адміністрації Віталій Гринчук, начальник відділу освіти Оксана Кравченко, заступник начальника пенсійного управління Станіслав Пилипенко.

Голова адміністрації відвідав заклади освіти, культури, які знаходяться на території села. За оцінкою голови, всі ці об'єкти знаходяться в задовільному технічному стані, окрім школи, яка потребує капітального ремонту. Приємне враження склало щойно відремонтоване, впорядковане приміщення ФАПу.

Сільський голова, Володимир Шевченко постійно піклується про матеріальне забезпечення цих об'єктів та їх збереження. Він намагається, щоб діти відвідували сільський дитячий садок, щоб навчалися у місцевій школі, а не доїжджали до міста, та жителі села мали можливість отримувати першу медичну допомогу в місцевому ФАПі. “Наше основне завдання-об'єднати зусилля с.Мала Вільшанка та відділку Селекційний заради досягнення результату,-”наголосив В.Шевченко.

Протягом листопада-січня проводяться та будуть проведені аналогічні зустрічі у всіх населених пунктах району. Напрацьовані на них пропозиції від громад будуть об’єднані в Програму соціально-економічного розвитку району. Очільник району має надію, що завдяки цим зустрічам люди візьмуть активну участь у формуванні перспективних програм розвитку Білоцерківщини.

 

Останні новини

  • 10 липня 2015 року відбулась нарада за підсумками роботи управління Пенсійного фонду України у Білоцерківському районі у першому півріччі цього року під головуванням першого заступника начальника головного управління Пенсійного фонду України
  • Звіт народного депутата України Віталія Івановича ГУДЗЕНКА
  • Пам'яті жертв людомору
  • 6 липня Томилівка відзначила день села та 25 річницю агрофірми «Земля Томилівська»
  • Літній відпочинок триває...

ПОШУК

АнонсиАнонси
ПовідомленняПовідомлення
Прийо громадянПрийо громадян
Банер
Горяча_лініяГоряча_лінія
Пенсійна гаряча лініяПенсійна гаряча лінія
За здорове життяЗа здорове життя
УвагаУвага

Голосування

Наш портал
 

WebMail