02.08.2017р. в м. Біла Церква буде відзначено

День аеромобільних військ України

В Білій Церкві до Дня аеромобільних військ України 02 серпня буде проведено яскраву концертну програму, а також видовищні показові виступи десантників та розвідувальників.

На глядачів чекають: демонстрація навиків професіоналів військової десантної та розвідувальної діяльності, дефіле оркестру Збройних Сил України, виступи оркестрів 44-ї окремої артилерійської бригади м. Тернопіль та аматорського вокально-інструментального гурту «254» Військової академії м. Одеси.

 

«Неіснуючих завдань немає – говорять десантники. Тихо прийшов – тихо пішов – говорять розвідники» - головний девіз українських військових (відео щодо навчально-практичної діяльності десантно-розвідувальних військ України можна дивитися тут:

Сьогодні воїни-десантники та розвідувальники викликають повагу і захоплення, як у старшого, так і у молодого покоління. Вони там, де найбільш небезпечно, де потрібний високий бойовий вишкіл і відмінна фізична підготовка, самопожертва і відвага.

Головним завданням заходу є популяризація служби в десантно-розвідувальних військах серед молоді з метою їх військово-патріотичне виховання.

Запрошуємо мешканців та гостей м. Біла Церква відвідати це дійство, яке відбудеться 02 серпня, в середу, на площі біля БРУМу, початок о 16.00 год.

Захід проводиться за ініціативи Військової академії м. Одеса, 1129-го окремого Білоцерківського зенітного ракетного полку, за сприяння виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, Білоцерківської районної державної адміністрації, Білоцерківської районної ради та Білоцерківського об`єднаного військового комісаріату.

 

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер